Lördag = spelkväll

Ikväll blire spel med flickorna men innan dess ska jag hinna med att göra lite läxor och ta en promenad. I onsdags var jag iväg på ett berättarcafe som min skrivarlärare tipsat om, hon var oxå där och jag hade dragit med mig Erica och Robert. Det var sååå otroligt roligt, härliga historier för att inte tala om dem som berättade de.
Helt fantastiskt, jag och Marie(lärare) tänker starta upp nått liknande på skolan.

Fick tillbaka Hi provet och hade G så jag är väldigt nöjd...MEN sen fick vi tillbaka omdömena från våra gigantiska uppsatser som vi slitit med och det var mindre kul, som dom flesta andra i klassen så fick jag G efter omarbetning vilket egentligen inte är ett G utan ett IG. Det gjorde mig inte SÅ arg, kan ta det men det jag inte kan ta är att en i klassen vars uppsats knappt var utredande och var ett jävla kaos, grymt dåligt fick samma omdöme som jag.
Lite arg över det!!! Fattar verkligen inte, dom får ju inte ge några pitypoints, så hur kan han ha samma som jag och de andra i klassen??

I onsdags kväll gick mina glasögon sönder så nu går jag utan och har lite smått ont i huvudet hela tiden, ska låna tejp av nån så jag kan laga dem lite, som att inte det va nog så upptäckte jag igår att vårt kylskåp är trasigt...precis när jag lagade mat så fick ju ställa mig och ringa till Sussie och sen till mina grannar och sen till andra internatet och kolla om jag och Anna och Tanya fick förvara lite saker hos dem. Tog en timme innan jag kunde äta min mat och då hade makaronerna svällt och blivit vattniga, smakade inge gott:(

Idag regnar det, blött,blött blött....men nästan all snö är borta vilket är väldigt skönt!!
Nu kan man söka till högskolan, ännu en sak som ska göras.
Nu blire Solsidan och se om nån kan släppa in mig i köket så jag kan få lite mjölk i mitt kaffe.

"He who has a why to live can bear almost any how." / Friedrich Nietzsche


Long time coming

Så har jag äntligen fått tummen ur och tänkt att nu ere dags å blogga igen!
Vad har då hänt?..en väldig massa!
Jag pluggar som bara den, tiden räcker inte riktigt till...inte pengarna heller för den delen men har anpassat mig som fattig student igen.
Idag har det varit SUPER väder, sol och värme, passade på att sitta ute en stund och läsa Kafkas Processen som jag har i läxa. Den är väldigt bra och väldigt förvirrande men som ni vet tycker jag ju som om det som e förvirrande;)
Det börjar som sagt äntligen bli vår och det är underbart fast det innebär också att det finns mindre tid att komma på vad jag ska göra efter skolan. I sommar blire såklart jobb(BLÄ) men efter det vill jag plugga igen. Har suttit och kollat lite och  även rådfrågat min mentor Jimmy vad jag ska plugga och det blir nog språk och litteratur, det skulle vara sååå kul!

Fick en rolig nyhet idag, ikväll kommer en kille jag inte träffat på över 7år hit och hälsar på...ska bli gymt roligt och träffa han igen.
Snart ere dags för lov igen (v13) tyvärr så har jag inte råd att åka hem då men ska ju hem den 21april för 22 börjar FORUM!!!
Nu ska jag återgå till herr Kafka men ska försöka bli lite bättre på att blogga;)

"A book must be the ax for the frozen sea within us." /F. Kafka 

RSS 2.0